ForumTURK Teknoloji Ve Bilgi Forum - CZ COMBO - Korootkit - Koxp 1527-1528 ForumTURK Teknoloji Ve Bilgi Forum Cz Combo , Korootkit Cz Combo 1527 KingKoxp 1527 Download King ,Koxp Aktif Sürüm King ,Koxp 1527, King Koxp 1528 , Tek Tik 1527 ,Koxp Charlar , Knight Online Resimleri , Knight Online Koxp,Dupe,Koxp,Download,Flim İndir |
|
| kafayı yedirten ögretmen lafı | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ByZazaM SiTe SaHiBi
Mesaj Sayısı : 264 Yaş : 39 Nerden : SaNaNe GeLCeNMi Kayıt tarihi : 09/04/08
| Konu: kafayı yedirten ögretmen lafı C.tesi Mayıs 03, 2008 12:45 am | |
| ogretmen her zaman haklidir
ogretmenler de hata yapar
2. maddenin gecerli oldugu durumlarda 1. madde gecerlidir.
-çocuklar sınav çok kolay merak etmeyin
-bunun birimi ne?10 metre mi 10 elma mı 10 armut mu?ne bunun birimi ha?
-ogrenci dersi vaktinde yapmali..
-nerde kalmıştık? -bi saat öncesini soruyosanız hepimiz uyuyoduk.isterseniz oradan devam edelim?
+ ogretmene lan denilmez cocuum - demedimki hocam ben arkadasa lan demistim + arkadasada lan denilmez cocuum - e o zaman ben kime lan diecem lan.. + ogretmene lan denilmez lan!! - ?!?
- ayağına ne oldu kızım? - araba çarptı hocam. - sınıfta arabanın ne işi var?
-hocam nedir bu 37 almsım yaa?!? -beter ol
-hayvan herif!!! lütfen susar mısın?
-hocam sınav nerden başlıyo -13 ten itibaren sorumlusunuz çocuklar(halbuki 13. sayfa kitabın başıdır )
-bak bu sefer kurşun kalemle 0 yazdım not defterine, bi daha böle bişey yaparsan sınıfta hem disipline veririm hem de sözlüne gerçekten sıfır veririm.
-kızzımmm sen yine fiziksel olarak varsın sınıfta ama ruhen yoksun
-kopya cekebilirsiniz ama bana yakalanmayin.
-sozlu notun sifir! -bi si... -bi tane daha sifir
-oglum kitabin nerde senin -evde kaldi hocam -sen niye geldin ?
-x çok konuştuğuna göre demek ki konuyu iyice öğrenmiş. evet x, seni dinliyoruz!
-neye gülüyorsunuz söyleyin, hepimiz gülelim!
öğrenci derste dalmıştır, bakışlar bir yere fikslenmiştir. hoca bunu çakar. - ... bu olay göktürklerin sonunu hazırlamıştır, di mi oğlum? - evet, bu bölünme göktürklerin sonunu hazırlamıştır. - orta asya'da at koşturmayalım, dersi dinleyelim. - ama.. ben... - dinleyelim. - ....
okulun ilk günüdür, hepimiz yeni gelmişizdir,sınıf öğretmeni tehditler eşliğinde kendini tanıtmakta, yetkilerini, yapabileceklerini saymaktadır. o sırada bir öğrenci, -hocam adınız nedir sizin? diye bir soru sorma gafletinde bulunur. hoca çocuğa aynen şu şekilde sayar: -sen benim adımı nasıl bilmezsin! var mı başka adımı bilmeyen--söylesin hemende görelim tanıyalım kimmiş! burası sizin geldiğiniz uyduruk kolejlere benzemez!ben hepinizden değerliyim.....kimsiniz lan siizz.....vıdı vıdı ve vıdı.. dersler o günden(ilk gün) itibaren dinlenmedi...........
ogr: hocam tuvalete gidebilir miyim? hc: neden ?
-7.sıradaki kalksın -hocam her hafta 7 diyosunuz hep ben kalkıyorum -iyi söyle ozaman annene gömleğini omoyla yıkamasın öğretmen hep seni kaldırmasın
-çocuklar testin cevaplarını söylüyoruuuum... 1-ceyhaan 2-ayhaaan 3-beyhaaan 4-... ıhı ıhıııı! nasıldım ama? komiktim di me?
-daha once hic sinifta kaldiniz mi? -hayir. -bakin ne kadar guzel. demek ki birsey kaybetmis sayilmazsiniz. yasiniz genc. bu sene sinifta kaliniz, ortalamanizi yukseltiniz, ben de bir kere sinif tekrari yapmistim, cok faydalidir. -??? | |
| | | | kafayı yedirten ögretmen lafı | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|