ForumTURK Teknoloji Ve Bilgi Forum - CZ COMBO - Korootkit - Koxp 1527-1528 ForumTURK Teknoloji Ve Bilgi Forum Cz Combo , Korootkit Cz Combo 1527 KingKoxp 1527 Download King ,Koxp Aktif Sürüm King ,Koxp 1527, King Koxp 1528 , Tek Tik 1527 ,Koxp Charlar , Knight Online Resimleri , Knight Online Koxp,Dupe,Koxp,Download,Flim İndir |
|
| ...:::Özdemir Asaf Köşesi:::... | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ByZazaM SiTe SaHiBi
Mesaj Sayısı : 264 Yaş : 39 Nerden : SaNaNe GeLCeNMi Kayıt tarihi : 09/04/08
| Konu: ...:::Özdemir Asaf Köşesi:::... C.tesi Mayıs 03, 2008 12:52 am | |
| Lavinia
Sana gitme demeyeceğim. Üşüyorsun ceketimi al. Günün en güzel saatleri bunlar. Yanımda kal.
Sana gitme demeyeceğim. Yine de sen bilirsin. Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim, İncinirsin.
Sana gitme demeyeceğim, Ama gitme, Lavinia. Adını gizleyeceğim Sen de bilme, Lavinia.
Özdemir Asaf | |
| | | ByZazaM SiTe SaHiBi
| Konu: Geri: ...:::Özdemir Asaf Köşesi:::... C.tesi Mayıs 03, 2008 12:53 am | |
| Öğüt
Okulda, anladıkça başaracaksın. Yaşamda, başardıkça anlayacaksın. Gelecek mutlu-mutsuz, inanmasan da; Gözlerin yaşardıkça anlayacaksın.
Özdemir Asaf | |
| Konu: Geri: ...:::Özdemir Asaf Köşesi:::... C.tesi Mayıs 03, 2008 12:53 am | |
| Duvara Astigim
Ölünceye kadar seni bekleyecekmiş, Sersem. Ben seni beklerken ölmem ki.. Beklersem..
Özdemir Asaf | |
| Şakacı
güler, gülümser bir şakacı, güldürür, düşündürür, arada-bir durur, gözleri dolar, neler söyler, neler susar... yoksa, çok acı bir şakayı şakadan da olsa, çok yalın bir karanlığa mı saklar... oynadığı oyunsa, yaşamda oynadığı, oyununu mu yaşar... oyunda yaşadığı, yaşamını mı oynar... yaşarcasına, oynarcasına, sonunu mutlu bağlar, gider evine ağlar.
Özdemir Asaf | |
| Konu: Geri: ...:::Özdemir Asaf Köşesi:::... C.tesi Mayıs 03, 2008 12:54 am | |
| Seni Saklayacağım
Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda, çizdiklerimde Şarkılarımda, sözlerimde.
Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmeyecek seni, Yaşayacaksın gözlerimde.
Sen göreceksin duyacaksın Parıldayan bir sevi sıcaklığı, Uyuyacak, uyanacaksın.
Bakacaksın, benzemiyor Gelen günler geçenlere, Dalacaksın.
Bir seviyi anlamak Bir yaşam harcamaktır, Harcayacaksın.
Seni yaşayacağım, anlatılmaz, Yaşayacağım gözlerimde; Gözlerimde saklayacağım.
Bir gün, tam anlatmaya... Bakacaksın, Gözlerimi kapayacağım... Anlayacaksın.
Özdemir Asaf | |
| Konu: Geri: ...:::Özdemir Asaf Köşesi:::... C.tesi Mayıs 03, 2008 12:54 am | |
| Hoşçakal
siyah beyaz tuşlarında piyanomun seni çalıyorum şimdi çaldıkça çoğalıyorsun odada sen arttıkça ben kayboluyorum
seni doğuruyorum geceye adını koyuyorum aya bakarak her şey sen oluyor her yer sen ben ölüyorum
sesini duyuyorum rüyalarımda gözlerimi kamaştırıyor ışığın rüzgar sen gibi dokunuyor bana ben doğuyorum
duymak istediklerimi söylemiyorsun hiç dokunmuyorsun bana sen gibi bir şimşek çakıyor tam kalbime düşüyor yıldırımı ben gidiyorum
Özdemir Asaf | |
| Uykusuzluk
uykusuzluk ve pencerede bir kedi gece boyu hiç konuşmadan durdu yağmurlar yağdı, dindi pencerede hep kedi ne geceye girdi, ne uyudu baktı, baktı, baktı belli değildi doğmadığı, doğduğu
sanki ona bir zaman hadi şimdi, yola çıkıp bir duygudan pencerenin dışında duran bir geceden indi, odaya girdi dedi hadi şimdi sende in uykudan
sevdi mi, sevmedi mi, belli etmedi sürdürüp suskunluğunu yeni huysuzluğu besledi aaaa kedi bu uykunun içindeydi
ankara yolundaydı bir gece bir gün marmaris yolundaydı kedi bütün uyku kapılarının önündeydi mırmırları, tırmalamalarıyla bir kadının düşlerindeydi ve bütün hırçınlığıyla anılarının önündeydi.
Özdemir Asaf ______________ | |
| Sabaha Kadar
Dünya o kadar büyük ki; Bir noktayım ortasında, ne yapsam. Bazan da o kadar küçülüyor ki dünya, Devrilecek sanıyorum, kımıldarsam.
Hayat o kadar uzun ki, Öyle bitmez geliyor ki bir an.. Bir de bakıyorum, o kadar kısalıyor ki; Ne çıkar, diyorum, bir hayattan
Saadet o kadar lazım ki yaşayana; Billahi can verir uğrunda insan. Hem o kadar boş ki mesud olmak, Gün yüzü görmeden ölenlerin arkasından.
Ben o kadar önemli kişiyim ki, O kadar iyiyim ki aklım ve düşüncelerimle. O kadar fenayım ki ben Delice niyetlerimle.
Gece; ne kadar karanlık ve sessizsin.. Öyle kaplayorsun ki evleri, denizleri. H em o kadar aydınlık ve seslisin ki; Çılgınca coşturuyorsun bizleri.
Sabah; bir yeni dünya gibi geliyorsun; Öylesine süslü, öylesine saadesin ki.. Sen o kadar güzelsin ki sabah, O kadar güzelsin ki.
Özdemir Asaf | |
| Kendisini Unutmuş
Bütün aşkların kitabı elinde Sevilmemiş yinlerin balosuna gitti. Öylesine kalabalıktı ki, Sevdiğini anlamadı. Bütün kapıların anahtarı elinde Öpülmemiş dudakların balosuna gitti. Öyle aydınlıktı ki, Öptüğünü anlamadı. Işıklarla örtünmüştü çıplaklık, Renklere uzandı susamış, Beyazlıklar arasında kayboldu bakışları. Gözleri yaşamıyordu artık. Şekilleri çağırmaya gitti, kandıracak. Elleri aranıyor tutamıyordu. Elleri, elleriydi kurtaracak, Artık yaşamıyordu.
Bir yanda gelen o dinmeyen aydınlık, Aldıkça alan. Bir yanda giden bir noktaydı karanlık, Ellerinde başlayan, gözlerinde biten. Bağırdı, kan gibi aktı sesi, Aşamadı dişinin duvarından. Elinde bütün aşkların kitabı, Anlatıyordu aldanan aydınlıklarından. Elinde bütün kapıların anahtarı, Ve unutulmuş bir duvarda, kendi kapısı... Varamadı. Ora öyle karanlıktı ki. Öldüğünü anlamadı.
Özdemir Asaf | |
| Konu: Geri: ...:::Özdemir Asaf Köşesi:::... C.tesi Mayıs 03, 2008 12:55 am | |
| Jüri
Bütün renkler ayni hizla kirleniyordu, Birinciligi beyaza verdiler.
Özdemir Asaf | |
| Konu: Geri: ...:::Özdemir Asaf Köşesi:::... C.tesi Mayıs 03, 2008 12:55 am | |
| Mesaj
Ölebilirim genç yaşımda, En güzel şiirlerimi söylemeden götürebilirim. Şimdi kavakyelleri esiyorken başımda, Sevgilim, Seni bir akşam-üstü düşündürebilirim.
Özdemir Asaf | |
| Altro
Şarkı söylüyormuşum Sokaklarda, Görmüşler.
Yere yere bakıyormuşum Yürürken, Duymuşlar.
Sonrasını Uydurmuşlar
Özdemir Asaf | |
| Yalnızlığın Adı
Derin bir uyku... Düşümde Düşündüm ister istemez Aklıma takıldı Yalnızlığın adı
Tam o sırada Bir sinek Beni uyandırdı Gerçek bir sinek Yalnızlığın adı Düşümde kaldı | |
| Arayış
En kısa ceza Ömür-boyu olandır.. Kimse bilmediğinden.
Kim bilir; Belki bir yalan'dır.. Kendiliğinden.
Bir korku'dur belki, Saklanandır.. Çirkinliğinden.
Bir soru olsa gerek; Sorulmadığındandır.. Birden. _______________ | |
| ŞAİR
İnce'den Birçok sözünü düşündü Sizin için.
Ama önceden Olmayan bir oyunu Oynadı nice'den.
Yeni bir biçim, Yeni bir kuram, Yeni bir konum adına.
Bir konu Bir kent oldu Bin yorum adına.
Boyutlarınız küçülmesin diye Evren buluşlarına karşı İnsan buluşlarıydı.
Politika kızıştıkça Sevi'den bilim, Duruşlarıydı.
Olaylar kalabalıktı; Bir kişiydi, büyük ses: Kalbinin vuruşlarıydı. | |
| UYANMALI
Bir gün gelecek Ölmemiş hiç kimse yaşamayacak
Yaşanmamış hiç kimse Ölmeyecek | |
| Konu: Geri: ...:::Özdemir Asaf Köşesi:::... C.tesi Mayıs 03, 2008 12:56 am | |
| Yitirmek korkusunu göze almak Sevmeye eşit bir davranıştır Bir ev, küçülür, büyür öbür evlerle Oysa içinde ilk akla gelen yaşamaktır Yaşanılır diye düşünürken düşüncelerle Ölünür, beraber sevgilerle.
Özdemir Asaf | |
| Konu: Geri: ...:::Özdemir Asaf Köşesi:::... C.tesi Mayıs 03, 2008 12:56 am | |
| İki olay var ki Doğum ve ölüm İnsan en önemlilerini görmedi İnsan ikisini de görmedi Kendisininki.
Özdemir Asaf | |
| BU SEVGİDİR
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeldir. Herkes biliyorsa o bence hiç güzel değildir. Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. Yalnız ben biliyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu yalnızlıktır.
ÖZDEMİR ASAF _____________ | |
| Konu: Geri: ...:::Özdemir Asaf Köşesi:::... C.tesi Mayıs 03, 2008 12:57 am | |
| OLMAYACAK
O gider buralardan, sen döndüğün bir günde... Aranırken onu sen başkaları yüzünde. Işık olur tararsın karanlıkları bir-bir... O güneş gibi parlar, sen söndüğün bir günde.
Yaşamın aramakla olgunlaşıp yitmiştir; Kocaman bir ağacın tek bir yemişi gibi... Karamsar bir öyküdür, bir sence değerlidir; Yalnız masal ulu'su bir dağ erimiş gibi.
ÖZDEMİR ASAF | |
| Konu: Geri: ...:::Özdemir Asaf Köşesi:::... C.tesi Mayıs 03, 2008 12:57 am | |
| Shakespeare'den Shakespeare'e
Çok şey var Olmakla olmamak arasında
Bence bütün ve her şey Bölmekle çıkarmak arasında
Çokluk ikiye bölerler her şeyi Toplamakla çarpmak arasında
Ben dörde bölerim her şeyi Gitmekle kalmak arasında
Bir yokluk, yok olmak Aldanmakla inanmak arasında
Bir varlık, var olmak Unutulmakla unutmak arasında
Ben yok oldum kimi zaman Yok olmamak içindim kimi zaman
Var oldum öyle anlar oldu ki Var olmamak içindim kimi zaman
Her şey senin yüzünden Deyip çıkmak vardı aradan
Ama ben bilirdim ki Benim yüzümdendi de çoğu zaman __________________ | |
| Tablo
Kedi gitti geceye değdi, Karardı, Döndü kadına değdi.
Bir kadın portresi belirdi; Elinde siyah bir gül vardı, Kucağında kırmızı bir kedi | |
| | | | ...:::Özdemir Asaf Köşesi:::... | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|