ForumTURK Teknoloji Ve Bilgi Forum - CZ COMBO - Korootkit - Koxp 1527-1528 ForumTURK Teknoloji Ve Bilgi Forum Cz Combo , Korootkit Cz Combo 1527 KingKoxp 1527 Download King ,Koxp Aktif Sürüm King ,Koxp 1527, King Koxp 1528 , Tek Tik 1527 ,Koxp Charlar , Knight Online Resimleri , Knight Online Koxp,Dupe,Koxp,Download,Flim İndir |
|
| Ey koca dünya bende öldüm | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ByZazaM SiTe SaHiBi
Mesaj Sayısı : 264 Yaş : 39 Nerden : SaNaNe GeLCeNMi Kayıt tarihi : 09/04/08
| Konu: Ey koca dünya bende öldüm C.tesi Mayıs 03, 2008 1:04 am | |
| EY KOCA DÜNYA BEN DE ÖLDÜM Ey koca dünya ben de öldüm, Belli ki hiç birinizin haberi yok, Hem de DİNK'ten sadece bir gün önce, Ama sen ne duydun, Ne gördün, ne de umursadın... Ölümümden hemen sonra Kameralar gelmedi oraya. Halk'ta toplanmadı ellerinde Karanfil ve mumlarla, Hiçbir devlet büyüğü ve Amerika da kınamadı ölümümü, Ve yazmadılar adımı mezar taşımdan başka, Hiçbir yere... Halbuki benim adım Öz ve öz Türkçe idi, "Kadir AYDIN" Okunması, söylenmesi ve yazılması Onunkinden daha kolaydı, Ama anmadı beni Babamdan gayrı kimse, onu andıkları gibi, Ve yazılmadı başka hiçbir yere adım, Anamın yüreğinden başka... Ben gencecik fidandım, Daha hiç tomurcuk vermemiş, Ve soldurdular beni Lice'de, Hayatımın baharında, Beni de vurdular, ben de öldüm, Bilmem duydunuz mu? Ama bulamadılar beni vuranları 32 saatte, belki de hiç aramadılar... Ben kendi vatanımda, Vatanımı, vatansızlardan korumak için öldüm, Ben Türk'tüm, Adım Türkçe, Ama öğrenemedi adımı hiç kimse, Bir kez bile manşet de olamadım ya o gül yüzümle gazetelere İşte EY KOCA DÜNYA BEN ASIL O GÜN ÖLDÜM... https://www.youtube.com/watch?v=uwtP4DEnhHABu şiir Hrant Dink cinayetinden birgün önce,Vatanı için Lice'de çarpışırken şehit olan KADİR AYDIN için yazılmıştır.. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.. | |
| | | | Ey koca dünya bende öldüm | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|